Barça
Esports Barça 30/09/2011

Adriano: "La suplència no em preocupa; cada dia estic més motivat"

El canvi de sistema i algun contratemps muscular a l'inici d'aquesta temporada han provocat que el lateral hagi anat apareixent cada vegada menys en l'onze titular

Efe
2 min
Adriano, futbolista del Barça.

Sant Joan DespíAl defensa del Barcelona Adriano Correia no el preocupa haver perdut protagonisme a l'equip de Pep Guardiola i ha assegurat que està disposat "a treballar més per jugar més partits".

"La suplència no em preocupa; cada dia estic més motivat. Estic preparat per ajudar l'equip, tant si és per jugar al costat dels meus companys com si he d'estar a la banqueta", ha afirmat.

El canvi de sistema –el Barça ha passat de jugar amb quatre enrere a fer-ho amb una línia de tres– i algun contratemps muscular a l'inici d'aquesta temporada han provocat que Adriano hagi anat apareixent cada vegada menys en l'onze titular.

No obstant això, ell insisteix que és un futbolista polivalent i que pot adaptar-se a qualsevol canvi tàctic: "Passar del 4-3-3 al 3-4-4 no em perjudica gens, perquè puc jugar tant enrere com endavant, com vaig fer a València".

Amb Abidal i Maxwell la competència és dura al lateral esquerre, però la greu lesió d'Afellay li obre una porta per jugar d'extrem.

A Adriano aquesta opció no li desagrada en absolut. "Jugar aquí no és una novetat per a mi. És una mica diferent, pel ritme de joc i la posició tàctica, però a mi m'encanta, perquè estàs més a prop de la porteria rival i tens més possibilitats de marcar", ha destacat.

El lateral blaugrana, com la resta dels seus companys, viu meravellat pel gran moment que travessa Leo Messi, que acaba d'igualar els 194 gols del mític Kubala, i avui s'ha sumat als elogis cap al crac argentí.

"Leo està per damunt dels altres. Superarà tots els rècords tard o d'hora, perquè és un futbolista que cada any juga millor. La gent es pregunta com ho fa, però ho fa. Per a mi és un privilegi poder compartir vestidor amb ell", ha destacat.

També ha alabat el defensa Carles Puyol, la tornada del qual, després d'una llarga lesió de genoll, li passa pel cap com a fonamental: "És el capità, l'admirem per la seva trajectòria, pel que representa en aquest club, i a més, quan les coses no van bé, treu forces de flaquesa i ens motiva a seguir".

Finalment, Adriano ha parlat del seu compatriota Neymar da Silva i de la possibilitat que acabi jugant al Camp Nou. "Pel que sé, el Barça està intentant fitxar-lo i seria bonic veure'l jugar aquí. Nosaltres (Alves i ell) li hem explicat el que és el Barcelona, però cadascú decideix el seu futur", ha conclòs.

stats