Barça
Esports Barça 16/05/2011

Parera, exgerent del Barça, titlla Rosell de tou en crisi amb el Madrid

L'exgerent del Barça ha titllat avui l'actual president blaugrana, Sandro Rosell, de "tou" en la crisi que està vivint el club català amb el Reial Madrid pel creuament de denúncies

Efe
1 min

BarcelonaAntón Parera, exgerent del FC Barcelona, ha titllat avui l'actual president blaugrana, Sandro Rosell, de "tou" en la crisi que està vivint el club català amb el Reial Madrid pel creuament de denúncies i acusacions entre les dues entitats.

Per a l'exexecutiu blaugrana, quan es va insinuar des de mitjans de comunicació que l'entitat catalana tenia alguna relació amb el dopatge, "el Barça hauria d'haver enviat una carta a la Federació i al Reial Madrid exigint que li contestessin si ells havien tingut alguna cosa a veure o no, i el Barça no ho ha fet".

"El president del Barça ha pecat de tou. Si tu envies aquesta carta i la fas arribar a la Federació, al CSD i al Madrid, algú te l'ha de respondre, i si no la responen vol dir que tenen alguna cosa a veure", ha reflexionat avui Parera a l'emissora 'Onda Cero Catalunya'.

Parera, que és tertulià en diversos mitjans de comunicació, creu que entre el Barcelona i el Reial Madrid no hi pot haver relacions amistoses.

"Vaig estar amb Núñez i teníem clar que anàvem a la Lliga amb interessos econòmics comuns, manteníem relacions formals però no hi havia relació entre les directives. Teníem interessos econòmics; aquestes coses s'han de fer. No té res a veure amb què després al camp cadascun vagi a la seva. I després no fèiem teatre", ha recordat.

stats