Barça
Esports Barça 13/06/2011

Gianpaolo Pozzo: "Encara no ens ha arribat una oferta adequada per Alexis"

L'accionista de referència de l'Udinese ha afirmat avui que encara el seu club no ha rebut una oferta "adequada" pel davanter xilè Alexis Sánchez, perquè estan interessats equips com el Barcelona, Inter de Milà o Manchester City

Efe
1 min

BarcelonaGianpaolo Pozzo, accionista de referència de l'Udinese, ha afirmat avui que encara el seu club no ha rebut una oferta "adequada" pel davanter xilè Alexis Sánchez, perquè estan interessats equips com el Barcelona, Inter de Milà o Manchester City.

"Sánchez? L'oferta justa encara no ha arribat. Aquesta és la veritat". Alexis és un jugador súper sol·licitat, però també que té un preu important", ha comentat Gianpaolo Pozzo, en conferència de premsa que ha tingut lloc a Udine.

Pozzo també ha indicat que tant Alexis Sánchez com el seu representant -amb els quals ha dit haver parlat ja- al final entendran que "no es pot regalar al jugador" i que "sobre ell no existeix la justa consideració" de qui desitja fitxar-lo.

El propietari de l'Udinese no ha volgut revelar qual és la quantitat que considera "justa" per al traspàs del jugador, però en alguns mitjans informatius s'apunta que estaria entorn als 40 milions d'euros.

Així, s'apunta que el club italià ja hauria rebutjat una oferta de 35 milions d'euros per Alexis Sánchez, que s'indica que podria haver estat realitzada pel Manchester City.

"No es tracta d'una operació fàcil per a qui vulgui comprar-li. És millor que segueixi en l'Udinese per no córrer el risc de 'cremar-se' o de ser posat en el disparador", ha apuntat Pozzo.

stats