Barça
Esports Barça 09/09/2011

Muricy Ramalho: "L'estil de joc que fa el Barça és millor per a Neymar"

L'entrenador del Santos assegura a la segona edició de La Graderia (Ona FM) que el davanter seguirà al club fins que disputi el Mundial de Clubs

Redacció
1 min
Neymar, en un escalfament.

BarcelonaL'entrenador del Santos, Muricy Ramalho ha estat el protagonista de la segona edició de La Graderia (Ona FM), on ha parlat del futur de la seva estrella, Neymar, que ha estat vinculat a Barça i Reial Madrid.

"Ara com ara, mirant com juguen tots dos, l'estil de joc que fa el Barça és millor per a Neymar, és més tècnic. El Madrid és mes tàctic", ha dit Ramalho, El tècnic té clar que "el davanter seguirà al Santos fins a disputar el Mundial de Clubs. Actualment és el millor jugador de Brasil".

Ramalho ha assegurat que "Neymar és un jugador que encara s'està formant, com a jugador i persona, però està camí de ser un dels grans, ja està preparat, va començar molt petit a jugar i està en condicions d'afrontar situacions complicades".

El tècnic ha parlat amb el jugador sobre el seu futur "és problema seu i de les persones que condueixen la seva carrera, està a un bon nivell, però li falta molt per ser un Messi o un Cristiano Ronaldo, però està en camí".

L'entrenador del Santos ha volgut desmentir que el davanter sigui una persona complicada: "Sempre està sentint música, explicant acudits, és una persona tranquil·la i sempre està content".

stats