Barça
Esports Barça 19/11/2011

Pep Guardiola: "Pregunteu-li a Messi si estava cansat"

L'entrenador del Barça elogia en la roda de premsa posterior al partit contra el Saragossa el treball del davanter argentí

Ara
1 min
Pep Guardiola.

BarcelonaPep Guardiola, entrenador del Barça, ha elogiat en la roda de premsa posterior al partit contra el Saragossa el treball del davanter argentí: "Pregunteu-li a Messi si estava cansat. Quan dominem el partit, els seus esforços són explosius, però curts".

Al tècnic no el preocupa la poca presència d'espectadors al Camp Nou d'aquest dissabte: "De l'excepció no en podem fer la norma. Si plou, entenc que la gent es quedi a casa".

"Cesc és el menys estàtic dels migcampistes i el que té més arribada. Ho està agafant i prop de l'àrea", ha opinat l'entrenador.

"Quan us dic que hi tinc molta confiança (en Villa) és que n'hi tinc. Sabem qui és i el que ens donarà. Estic content de l'estona que ha jugat", ha recordat el tècnic.

Segons Guardiola, "Alexis havia començat molt bé, però ha estat vuit setmanes fora, en un lloc en què acabava d'arribar. Té unes condicions que ningú altre té".

L'entrenador ha elogiat la feina dels dos centrals: "Puyol i Piqué tenen molta experiència, són diferents". Pel que fa a la no convocatòria de Busquets, Guardiola ha recordat que "tard o d'hora ha de descansar algú".

Guardiola ha contestat l'article de Yannick Noah a Le MondeLe Monde: "Que presenti proves. Si no, que calli".

stats