Barça
Esports Barça 02/10/2011

Pep Guardiola: "Ser primers és circumstancial, queda un món"

Després de l'ajustada victòria al Molinón, l'entrenador del Barça treu mèrit al primer lloc que el conjunt blaugrana ocupa a la classificació

à. G.
1 min
Pep Guardiola, al Molinón.

BarcelonaDesprés de la victòria al Molinón, Pep Guardiola, entrenador del Barça, ha tret mèrit al primer lloc que el conjunt blaugrana ocupa a la classificació: "Ser primers és circumstancial, queda un món. Em quedo amb la victòria, que no era fàcil després d'un viatge tan llarg".

"Ens hem trobat un gran Sporting, un equip que posa molta gent al darrere. Sempre és un rival difícil i sabíem que no seria una excepció. El Molinón és un dels camps més difícils. No hem estat brillants, però hem controlat bé el partit", ha dit Pep Guardiola.

Segons l'entrenador, "tinc prou defectes, però represento una institució i intento comportar-me. Molta gent ens veu i no costa gens portar-se bé, amb educació".

"Manolo Preciado és un dels entrenadors més respectats de la Lliga. Tots els equips que vinguin aquí hauran de lluitar molt", ha destacat Guardiola.

p { margin-bottom: 0.21cm; } El tècnic no ha volgut opinar de l'àrbitre, però Pep Guardiola ha assegurat que “si Leo es tira a l'àrea és perquè l'han tirat. Sempre penso en la bona fe dels àrbitres”.

stats