Barça
Esports Barça 23/09/2011

Guardiola: "No crec que guanyem tots els partits d'aquí a final d'any. No som ni tan bons ni tan forts"

L'entrenador del Barça adverteix que els propers partits no seran senzills i destaca la transformació de l'Atlètic de Madrid

à. G.
1 min
Pep Guardiola, durant la roda de premsa. ALEJANDRO GARCÍA / EFE

BarcelonaPep Guardiola, entrenador del Barça, ha advertit aquest divendres que els propers partits no seran senzills: "No crec que guanyem tots els partits d'aquí a final d'any. No som ni tan bons ni tan forts", ha dit.

"Els entrenadors sempre volem que els partits siguin com els hem pensat, però per sort hi ha els jugadors. Esperem que sigui un bon espectacle per a la gent", ha opinat.

"L'Atlètic de Madrid juga totalment diferent de com ho feia fa anys. Ara juguen molt bé a futbol. Generen molt de joc i la manera de com es mouen és diferent. No és casualitat que estiguin tan amunt i m'han causat una molt bona impressió", ha explicat Guardiola.

El tècnic no ha volgut criticar el calendari: "A la Lliga hem de jugar tots contra tots. Hem jugat contra rivals forts, com el Vila-real o el València, i ara ens arriba l'Atlètic de Madrid".

"Els contraris ens creen problemes perquè són bons. Ells fan bé les coses", ha dit l'entrenador.

Respecte a la baixa d'Afellay, Pep Guardiola ha lamentat la lesió: "Aquestes coses per desgràcia passen. Sis mesos són molt temps, però també passen ràpid". El tècnic, que no ha volgut explicar si el club realitzarà algun fitxatge, s'ha felicitat pel retorn de Gerard Piqué: "El seu retorn és una bona notícia, és molt competitiu".

Segons Guardiola, "tots els sistemes són bons. Busquem tenir més espais on ens interessa tenir-los, però els comportaments defensius són bàsicament els mateixos".

"El futbol mai és un producte acabat, sempre pots millorar", ha assegurat el català.

stats