Barça
Esports Barça 25/11/2011

Pep Guardiola: "Els tres propers partits obren una fase perillosa"

L'entrenador del Barça recorda la importància dels encontres que l'equip ha de jugar abans del duel contra el Madrid i el Mundial de Clubs

Ara
1 min
Pep Guardiola, parlant davant els mitjans de comunicació. ALEJANDRO GARCÍA / EFE

BarcelonaPep Guardiola, entrenador del Barça, ha recordat que "els tres propers partits obren una fase perillosa. El Madrid porta una trajectòria impecable i sumarà molts punts". "Tenim un mes fascinant, però tot comença pel partit contra el Getafe. El que volem és mantenir el nivell de treball", ha afegit.

Segons el tècnic del Barça, "l'entrenador que dirigeix el Getafe va estar al Llevant, un equip que la temporada passada ens va costar molt. Les coses que fan les fan bé. Ells han tingut tota una setmana per preparar el partit, que és vital".

El tècnic, que estudia donar descans Messi contra el BATE Borisov, ha parlat d'Andrés Iniesta, que serà baixa aquest dissabte: "No és res greu, però hem preferit esperar uns dies més".

"No tinc una norma fixa de com fer les rotacions. Ho faig amb la intenció de jugar bé i guanyar", ha apuntat el tècnic, que ha elogiat la renovació de Jonathan dos Santos: "És massa bo perquè surti del Barça, crec molt en ell. No el podíem deixar escapar. És un jugador amb una projecció molt alta".

Guardiola també ha parlat del seu entrenador ajudant: "Tito Vilanova no hi és, però tornarà aviat. Notem la seva absència en tot. És un íntim amic meu, però a més és molt bo (si no, posaria el meu pare) i ens compenetrem molt bé".

"Cada vegada que jugo amb tres defenses, guanyo, però el dia que perdi em donareu fins al carnet d'identitat", ha dit Guardiola, que també ha parlat de la votació d'Iker Casillas per a la Pilota d'Or: "Els tres que ha escollit són entrenadors fantàstics".

stats