Barça
Esports Barça 14/10/2011

Pep Guardiola: "No sóc cap portaveu ni pacificador, sóc l'entrenador del Barça"

El tècnic blaugrana intenta evitar polèmiques en una roda de premsa en què ha estat preguntat per José Mourinho, Bojan i Éric Abidal

Ara
2 min
Alexis Sánchez i Pep Guardiola.

BarcelonaPep Guardiola, entrenador del Barça, ha recordat aquest divendres la seva condició al club: "No sóc cap portaveu ni pacificador, sóc l'entrenador del Barça. Procuro ser lleial a aquesta institució. Un club com aquest sempre genera notícies".

Quan ha estat preguntat pel cas Uzbekistan, Guardiola ha intentat no opinar gaire: "Vaig donar una opinió respecte a vuit directius en roda de premsa. No em costa repetir que no ho veia just. Sempre busco la pau institucional".

El tècnic ha parlat de Bojan: "Si alguna cosa no surt bé, sempre intento imputar-me la responsabilitat. Només tinc bons records de Bojan i entenc la seva decepció. És molt jove i d'aquí dos anys tornarà a aquesta casa. Li tinc molta estima i desitjo que li vagi el millor possible. Ell sap que és un viatge d'anada i de tornada".

"Si d'aquí a dos anys estaré al Barça? No ho sé, però si hi sóc, hauré d'intentar convèncer Bojan", ha opinat.

Respecte a la sanció del partit de Supercopa, Pep Guardiola ha recordat que "Tito Vilanova està bé i té el tema oblidat. El jutge tindrà les seves raons. El Reial Madrid té una opinió i nosaltres, una diferent".

"Carles Puyol està perfectament per jugar. S'ha esforçat molt i ho ha tret endavant", ha destacat Pep Guardiola, que no ha renyat Éric Abidal: "Si hi ha un jugador responsable és ell".

p { margin-bottom: 0.21cm; } “Una de les claus dels nostres èxits ha estat el vestidor i Pinto ha tingut molt a veure. A dia d'avui recomanaria que seguís una temporada més. Ens dóna moltes coses i és un dels regals que ens endurem”, ha destacat l'entrenador del Barça.

Respecte a l'enquesta que va publicar l'As, Pep Guardiola ha explicat que "no pretenem canviar tendències, només pretenem jugar bé: produir satisfacció a la gent que ens segueix".

El tècnic no s'ha volgut oblidar del Racing de Santander: "Ells han tingut 15 dies per pensar en nosaltres. El seu entrenador és un mestre dels treballs defensius i els seus conjunts són molts difícils de guanyar. Haurem d'intentar controlar l'estratègia".

Guardiola també ha opinat del sorteig de la Copa del Rei: "La primera eliminatòria sempre em fa molt de respecte. Ens fa molt feliços jugar contra l'Hospitalet. Gespa artificial? Si ens toca el CSKA a la Lliga de Campions també ho haurem de fer".

p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats