Mundial de Clubs
Esports Barça 18/12/2011

Raí: "La final del Barça mostra el camí que els entrenadors haurien de seguir"

L'exjugador del Sao Paulo, que va ser el botxí del Barça a la Copa Intercontinental de l'any 92, ha opinat a COMRàdio sobre la final del Mundial de Clubs

Ara
1 min

BarcelonaRaí, l'exjugador del Sao Paulo que va ser el botxí del Barça a la Copa Intercontinental de l'any 92, ha opinat a COMRàdio sobre la final del Mundial de Clubs: "El partit d'avui del Barça ha estat una exhibició, no ha tingut rival, però no perquè el Santos sigui un mal equip, en absolut. El Barça no ha deixat jugar el Santos, li ha amagat la pilota i té un grup de jugadors increïble. La final d'avui i el joc del Barça mostra el camí que els entrenadors haurien de seguir. Els hauria de fer pensar, ha estat increïble".

Segons Raí, "el mèrit d'aquest equip és fer el que fa, com ho fa i durant tant de temps. És únic sens dubte. Al Brasil tenim jugadors que destaquen individualment, però no som forts com a conjunt".

"Avui en dia Neymar és molt bo, però Messi és el millor jugador del món. En uns anys sabrem si és millor fins i tot que Pelé. És jove i pot ser-ho", ha dit Raí.

stats