Barça
Esports Barça 24/10/2011

Toni Freixa: "Hem defensat la validesa de l'assemblea de compromissaris perquè va ser modèlica"

El portaveu de la Junta del Barça explica en roda de premsa que "l'acte judicial ha estat satisfactori i normal" i que espera que "la sentència sigui favorable"

à. G.
1 min
Toni Freixa.

BarcelonaToni Freixa, portaveu de la Junta del Barça, ha explicat aquest dilluns en roda de premsa que "l'acte judicial ha estat satisfactori i normal. Hem defensat la validesa de l'assemblea de compromissaris perquè va ser modèlica. Confiem que la sentència sigui favorable".

Respecte al comunicat de Joan Laporta, Freixa ha explicat que "les demandes les comentem quan les rebem no quan s'anuncien". "No sé quan gastem els dies de partit en càtering, però la xifra és molt inferior a la que hi havia abans", ha apuntat.

"En la negociació amb Mediapro ha estat present el nostre desig d'ajustar els horaris. Hem obtingut els màxims esforços", ha anunciat el portaveu del club.

Freixa ha anunciat alguns acords de la Junta del club. El primer té a veure amb la campanya 'Camp Nou sense fum'. "La primera fase es posarà en marxa el 19 de novembre", ha assegurat.

"S'han designat 250 abonaments a la llista d'espera. Son tots els que queden lliures per impagament", ha explicat Freixa.

El portaveu també ha anunciat una nova iniciativa: "Crearem a partir de l'1 de gener una oficina per als socis que tinguin alguna discapacitat".

stats