Barça
Esports Barça 22/09/2011

Xavi: "No puc jutjar José Mourinho. Aquí era un tipus que t'ensenyava els conceptes del futbol"

El migcampista del Barça recorda l'època en què el tècnic del Reial Madrid era entrenador ajudant al conjunt blaugrana

à. G.
1 min
Xavi intenta superar la pressió de Banega.

BarcelonaXavi Hernández, migcampista del Barça, ha reconegut que "el 3-4-3 és un sistema molt bo per a nosaltres perquè aconseguim poblar molt el centre del camp, però té riscos al darrere".

"No vaig veure el partit del Madrid. Nosaltres intentem centrar-nos en la nostra feina i, de moment, ja hem cedit dos empats, que no és un bon bagatge", ha assegurat el futbolista.

El futbolista del Barça ha parlat de l'entrenador del Reial Madrid: "No puc jutjar José Mourinho com a entrenador. Aquí era un tipus que t'ensenyava els conceptes del futbol, ara no sé", ha dit.

Segons Xavi, "futbolísticament no crec que sigui una Lliga de dos. Les diferències entre els equips són petites i no és fàcil guanyar els partits". "Cada any costa més guanyar partits. La gent vol guanyar al que guanya i els rivals es preparen molt", ha reconegut.

"Nosaltres ens sentim molt bé i hem dominat tots els partits", ha apuntat el futbolista, que no ha volgut parlar de l'actuació de Velasco Carballo: "Els àrbitres s'equivoquen, però han de prendre moltes decisions. Ell fan la seva feina. A nosaltres no ens agrada parlar dels àrbitres".

"L'empat sempre és dolent. Et queda el regust de pensar que en els últims 15 minuts haguéssim pogut capgirar el marcador", ha opinat Xavi en roda de premsa.

Respecte a l'assemblea d'aquest dissabte, Xavi ha dit que "la iniciativa de la Graderia Jove està molt bé. Estem en el millor moment de la història del club i és una bona iniciativa. Qatar? Les necessitats econòmiques marquen la publicitat".

stats