Barça
Esports Barça 30/04/2011

Dani Alves: "Dimarts cal aprofitar aquesta oportunitat única que tenim"

Després de perdre a Anoeta, jugadors del Barça com Dani Alves, Pinto i Jeffren han tractat de treure ferro a la derrota

Redacció
1 min
Dani Alves.

BarcelonaDesprés de perdre a Anoeta, els jugadors del Barça han tractat de treure ferro a la derrota. "Seguim amb la mateixa diferència de punts i ja hem de pensar en dimarts. No hem d'baixar el cap. Cal aprofitar aquesta oportunitat única que tenim", ha dit Dani Alves.

El futbolista no ha volgut comentar les acusacions que ha rebut de simular faltes. "Hi ha molts diaris que no tenen credibilitat per comentar res. Aquí hi ha les imatges".

El defensa ha reconegut que "en la segona meitat no hem controlat el partit. Quan no tenim la pilota, és molt difícil. Hem perdut una oportunitat única de deixar la Lliga sentenciada". Segons Alves, "ens han anul·lat un gol legal".

Pinto ha assegurat que "estem tristos perquè hem perdut. Al final, amb la intensitat que ells han posat no hem pogut sortir com volíem".

Per Jeffren, la clau ha estat que "en la segona meitat ells han sortit a buscar l'empat i ens han pressionat molt amunt. Hem tingut la mala sort de rebre un penal, però marxem a casa amb el cap ben alt".

stats