Barça
Esports Barça 10/10/2011

La defensa de Laporta conclou que no s'ha pogut demostrar cap acord verbal entre ell i Tutumlu

L'advocat de l'acusació, en canvi, considera que les proves i testimonis presentats són suficients per provar l'acord i que qui va presentar l'empresari uzbek a Laporta va ser Tutumlu

Albert Solé
1 min

BarcelonaEl judici civil contra Joan Laporta per les comissions del cas Uzbekistan ha acabat aquest migdia, i només queda pendent el testimoni dels jugadors Messi, Puyol, Iniesta, Cesc i Eto'o, que la jutgessa ha de decidir en 10 dies si els torna a cridar a declarar, ja que aquest dilluns no s'han presentat al jutjat.

En les conclusions finals, l'advocat de la defensa de Laporta ha explicat que ha quedat prou clar que no hi ha res que demostri cap acord verbal entre l'expresident del Barça i l'agent FIFA Bayram Tutumlu. Ha recordat que del que es va parlar en aquell sopar al Via Venetto amb l'empresari uzbek no se'n pot deduir cap acord de negoci, i que Tutumlu mai va reclamar la comissió del 10% fins que va presentar una demanada per la via penal, que va ser arxivada per falta de proves. La defensa ha resumit que l'objectiu de tot plegat ha sigut muntar un circ mediàtic.

L'advocat de Tutumlu, pel seu compte, ha considerat que ha quedat més que demostrada la relació entre Tutumlu i Laporta per les múltiples proves presentades, i que qui va portar l'empresari uzbek a Barcelona va ser el mateix agent FIFA, però que a partir d'aquell sopar se'l va apartar dels negocis i no se li va permetre traduir en paper l'acord verbal al qual havien arribat. "Tutumlu pot tenir capacitat d'inventiva, però no tanta", ha conclòs l'advocat de l'acusació.

stats