Espanyol-Barça
Esports Barça 16/12/2010

Di María: "Tant de bo l'Espanyol pugui treure un bon resultat contra el Barça"

Des del conjunt madridista es mira amb ganes el derbi, pensant en una punxada del Barça que els posi líders

Redacció
1 min
Di María a la roda de premsa.

MadridA la roda de premsa d'avui, Di María ha evidenciat que desitja una victòria dels homes de Mauricio Pochettino. "Tant de bo l'Espanyol pugui fer un bon partit, i pugui treure un bon resultat contra el Barça". Ha deixat clar, però, que el Madrid només pensa en ell mateix, "en guanyar i guanyar". Una possible derrota del seu gran rival, el Barça, dissabte al derbi, facilitaria les coses als blancs per "tornar a posar-nos primers una altra vegada".

A l'argentí se li ha preguntat per la bona, o no, relació entre els jugadors del Reial Madrid. "El grup està unit", ha afirmat. "Des de la pretemporada a Los Angeles, som un grup fort capaç d'afrontar-ho tot. El vestidor se sent un i les coses estan sortint bé".

I, preguntat per qui és millor entre Messi i Cristiano Ronaldo, aprofitant que els coneix personalment tots dos, ha dit: "Són diferents, però tots dos són els millors del món. Amb un estic a la selecció, i és impressionat. A l'altre el veig entrenar dia a dia i és impressionant també".

stats