BARÇA
Esports Barça 16/01/2012

Els diaris esportius, d'acord: el penal de Montero a Iniesta és "clamorós"

Els cinc diaris esportius (Sport, Mundo Deportivo, El 9 esportiu, Marca i As) coincideixen en afirmar que l'àrbitre hauria d'haver xiulat penal de Montero sobre Iniesta

Ara
2 min
Sport

BarcelonaEls cinc diaris esportius estan d'acord en què l'àrbitre del partit Barça-Betis d'aquest diumenge, Iglesias Villanueva, hauria d'haver xiulat penal en l'acció de Montero sobre Andrés Iniesta. El col·legiat, en comptes de xiular penal, va mostrar a Iniesta targeta groga. Una amonestació que el Barça ja ha anunciat que recorrerà.

L'Sport, en la seva edició en paper, destaca a la portada: "No va veure aquest penal!" i afegeix, sota una captura de pantalla de l'acció: "Iglesias Villanueva va perjudicar al Barça en no assenyalar una pena màxima a Iniesta". A la web, també ho destaquen: "El col·legiat Iglesias Villanueva va decidir xiular, però no per assenyalar un clar penal, sinó per amonestar el jugador blaugrana".

Mundo Deportivo titula a la seva portada: "Estafa arbitral de 9 punts" i explica: "Les errades li han tret 5 punts als de Pep i han regalat 4 al Madrid". De fet, a la pàgina web també destaquen els punts perduts per decisions arbitrals i fan un repàs de les accions polèmiques.

Per a El 9 esportiu, l'àrbitre "va encendre els blaugrana quan es va desentendre d'un claríssim penal de Jefferson a Iniesta".

La premsa esportiva de Madrid, tot i que no inclouen la informació a les seves portades de les edicions impreses, sí que se'n fan ressò a l'interior i a les seves pàgines web. A l'As, Santi Giménez diu que "un clamorós penal sobre Iniesta va incendiar el Camp Nou, i va donar inici a la catarsi que, amb l'expulsió justa de Mario, va dirigir Alexis per a que el Barça deixés clar que també vol aquesta Lliga". A la web asseguren que el Barça "reclama" penal en l'acció.

A Marca també parla del penal no xiulat sobre Iniesta. "L'àrbitre no va veure un penal sobre Iniesta", titulen a la web i destaquen que, en comptes de xiular a favor del Barça, el col·legiat va mostrar groga al migcampista blaugrana.

stats