Esports Barça 29/04/2011

El director del diari 'As' demana a Florentino que controli Mourinho

Alfredo Relaño torna criticar el tècnic del Reial Madrid. Desaprova la manera com ha fet jugar l'equip en els partits contra el Barça i adverteix de la "mourinhització" del club, que fa que "no es vegin els defectes" dels blaugranes

Redacció
2 min

BarcelonaAlfredo Relaño torna a queixar-se de José Mourinho, sempre en defensa del Reial Madrid i perquè interpreta que les actituds –no les aptituds– de l'entrenador portuguès perjudiquen l'equip i el club en benefici del Barça. Si a principi de març el director del diari As advertia que Mou s'estava convertint en "una caricatura", ara continua amb una línia argumental molt semblant i avisa de la "mourinhització" del Reial Madrid.

En l'article que publica aquest divendres, titulat "Mourinho ho està mourinhitzant tot", Relaño critica el joc que el tècnic ha imposat en els darrers partits contra el Barça, especialment en l'estratègia que pretenia aplicar dimecres en l'anada de la semifinal de la Lliga de Campions, revelada obertament per Ronaldo en declaracions a la premsa i que consistia a "plantar-se darrere a esperar el Barça, amb l'herba alta i sense regar a la recerca d'un 0-0 que donés pas a un improbable 1-1 a la tornada".

Tot i que considera "desmesurada i decisiva" l'expulsió de Pepe i malgrat que no s'està de dir que "plou sobre molt mullat. Ja saben, villarato i tot això", el director del diari madrileny afirma que Mourinho, "un gran entrenador", és en "off-side". "Em sembla que el seu ego no s'ha refet del 5-0, ni tan sols amb la victòria a la Copa. Em sembla que la seva forma de ser i expressar-se ho radicalitza tot. El madridisme es va dividint en dos fronts: els que li donen suport a mort (majoria a l'estadi) i els que s'espanten cada vegada més amb les seves maneres", argumenta.

Per això, segons Relaño, el president del Madrid, Florentino Pérez, hauria de prendre alguna decisió. "El que veiem no és el que va somiar, el que esperàvem, el que va prometre. El que estem veient és una 'mourinhització' de l'ambient i un Madrid ficat progressivament més i més en el paper de dolent". I aquesta tendència "enalteix" el Barça, "que s'ha reservat el paper de bo i aconsegueix que els seus defectes no es vegin". I la conclusió: "Florentino se la va jugar per Mourinho i és en aquest viatge, però només en sortirà ben parat si és capaç de controlar-lo. I com més aviat comenci, millor".

stats