BARÇA
Esports Barça 01/12/2011

Dos Santos, després de renovar: "Sóc lluitador, mai he volgut anar-me'n del Barça"

El migcampista blaugrana, que ha renovat aquest dijous al migdia fins a la temporada 2014-2015, diu que sap que li arribarà l'oportunitat i que pensa aprofitar-la

Efe
2 min
Jonathan Dos Santos ha signat aquest dijous al migdia la seva renovació.

BarcelonaEl migcampista blaugrana Jonathan dos Santos ha assegurat aquest dijous, després de signar la renovació del seu contracte fins al 2015, que "mai" ha volgut anar-se'n del Barça, malgrat que va estar a punt de fer-ho, i ha confiat que li arribarà una oportunitat en el primer equip perquè és "un lluitador nat".

El mexicà, de 21 anys i actualment en la disciplina del filial blaugrana, ha renovat fins a la temporada 2014-15, amb una clàusula de rescissió de 30 milions d'euros. Acompanyat pel president Sandro Rosell, el vicepresident Josep Maria Bartomeu i el director esportiu, Andoni Zubizarreta, entre altres, Dos Santos ha evidenciat la seva felicitat pel nou contracte, però ha recordat que "no tot ha estat de color de rosa" en el club.

"He passat per totes la categories, he lluitat molt i he tingut anys difícils. He estat a punt d'anar-me'n del Barça, no tot és de color de rosa", ha reconegut. "Però sóc un lluitador nat, mai he volgut sortir d'aquí. Estic molt content".

"En aquests deu anys que he estat aquí sempre m'han tractat molt bé. He crescut com a persona i futbolista. Estic content perquè Pep (Guardiola), els entrenadors i la directiva han confiat en mi i ara espero fer la meva feina com fins ara", ha dit. En aquest sentit, el mexicà ha admès haver parlat "moltes vegades" amb Guardiola sobre les seves opcions d'arribar al primer equip: "Sé que hi ha molts jugadors al centre del camp. Jo estaré treballant dia a dia i sé que m'arribarà l'oportunitat. Espero aprofitar-la al màxim".

Precisament, Guardiola va dir fa uns pocs dies que té en "consideració molt alta" el jugador i que "és massa bo i de nivell massa alt per sortir tan jove del Barça". "Està molt centrat", va assegurar el tècnic català.

stats