BARÇA
Esports Barça 20/06/2012

Una empresa de seguretat reclama al Barça 17.000 euros per unes obres que es van fer a casa de Laporta

Segons ha anunciat 'El club de la mitjanit' de Catalunya Ràdio, el Barça estudiarà en la propera junta del dia 25 de juny si demanda l'anterior president

Ara
1 min

BarcelonaEl jutjat de Primera Instància número 42 de Barcelona ha sentenciat que el Barça ha de pagar 17.000 euros a l'empresa de seguretat sueca anomenada Systems Niscayah després que aquesta fes unes obres a casa de l'expresident blaugrana Joan Laporta quan aquest encara era el màxim dirigent del club. Així ho ha anunciat aquest dimecres a la nit 'El club de la mitjanit' de Catalunya Ràdio.

Segons la sentència d'aquest jutjat a la que ha tingut accés Catalunya Ràdio, les obres d'instal·lació de solucions de seguretat s'haurien fet a la casa particular que Joan Laporta té a Sant Cugat. A més, segons es desprén de la sentència, el Barça va contractar aquesta empresa a finals de juny del 2010, just abans que se celebressin les últimes eleccions a la presidència del club (van ser el dia 13).

Les tres factures d'aquestes obres van arribar al club quan Sandro Rosell ja n'era el president i, com que el Barça no les va voler pagar, el club i l'empresa van anar a judici. Ara, la sentència obliga al Barça a pagar aquests diners i el dia 25 de juny la junta directiva de l'entitat blaugrana decidirà si demanda l'expresident Joan Laporta.

stats