Barça
Esports Barça 27/01/2012

Andoni Zubizarreta: "Guardiola no m'ha dit encara si seguirà o no al Barça"

El director esportiu del Barça ha assegurat aquest dijous a 'El club de la mitjanit' (Catalunya Ràdio) que no té novetats referents a la renovació de l'entrenador

Ara
2 min
Un nou pilar per a la formació d'esportistes

BarcelonaAndoni Zubizarreta, director esportiu del Barça, ha assegurat aquest dijous a El club de la mitjanit (Catalunya Ràdio) que no té novetats referents a la renovació de l'entrenador: "Guardiola no m'ha dit encara si seguirà o no al Barça. Ell sap que quan vulgui pot creuar els 50 metres que hi ha fins el meu despatx. Ara mateix no és un tema que ens ocupi. Qui conegui Pep sabrà que amb la intensitat amb què viu els partits ara mateix la seva obsessió principal és pensar en els jugadors que pujarem del B, el partit del Vila-real... Li pregunto: "Bé, i el teu tema?". Em respon: "Ara no".

"Fins el 29 de juny tenim temps", ha destacat Zubizarreta. "Amb Guardiola la percepció és que és dins del projecte, està integrat. Si haguéssim de posar en mans d'algú la millor decisió, jo la posaria en les mans del Pep", ha opinat l'exporter basc.

Segons Zubizarreta, "quan mirem al mercat, primer mirem a casa, que tenim jugadors molt bons. És el nostre primer mercat. No és una qüestió econòmica, ningú de la directiva m'ha posat mai cap límit econòmic. Tenim l'equip que volem, no tenim previsions de fer cap gran ajustament" .

"El 90% dels jugadors del mercat que poden jugar amb l'estil del Barça ja estan jugant al primer equip", ha opinat el director esportiu del Barça

Zubizarreta no veu a l'equip acomodat: "No intueixo cap símptoma que l'equip estigui fart de guanyar. Els jugadors d'aquest equip tenen una gran capacitat d'activar-se i motivar-se davant dels grans partits".

El dirigent ha analitzat el partit de dimecres: "Vam veure una excel·lent versió del Reial Madrid i una molt bona versió del Barça, perquè crec que qualsevol altre equip hagués sortit golejat per com va jugar el Madrid, segurament el nostre joc no va sortir en alguns moments, però vam saber competir".

stats