Barça
Esports Barça 05/09/2011

Fabio Capello: "El millor futbol que es pot veure el fa el Barça"

L'exentrenador del Reial Madrid i actual seleccionador d'Anglaterra assegura que en el futur algun equip trobarà "la forma d'aturar el Barça", que de moment no té rival

à. G.
1 min
Fabio Capello.

BarcelonaFabio Capello, exentrenador del Reial Madrid i actual seleccionador d'Anglaterra, assegura en una entrevista a la web de la FIFA que "en aquests moments, el millor futbol que es pot veure a la tele o en un estadi el fa el Barça. És un estil realment difícil de posar en pràctica en un altre club o en una altra selecció nacional, perquè hauries d'alinear exactament els mateixos homes que juguen al Barça. L'equip té set jugadors sortits del planter, que practiquen junts aquest futbol des que eren nens".

Segons Capello, "la forma d'aturar el Barça passa per conèixer bé totes les seves virtuts. I ara això és possible perquè s'estudien i s'analitzen tots els vídeos. Algun equip trobarà la forma de derrotar el Barça. A part, quan guanyes sempre, alguna vegada has de perdre alguna cosa per seguir concentrat en cada partit, per mantenir la gana de victòria".

L'únic, però, que veu Capello és que "alguns dels seus jugadors s'estan fent grans".

stats