BARÇA
Esports Barça 16/01/2012

Sandro Rosell: "Les actes arbitrals no les llegeixo"

El president del Barça confirma a COM Ràdio que no hi haurà dinar de directives amb el Reial Madrid i que el club recorrerà la targeta groga a Iniesta

Ara
1 min
Sandro Rosell.

BarcelonaSandro Rosell, president del Barça, ha parlat als micròfons del programa Mas esports de COM Ràdio. "Confiem molt en aquest equip i sempre pensem que passarà el que va passar contra el Betis, que acabem guanyant", ha explicat.

"Les actes arbitrals no les llegeixo", ha dit Rosell, entre rialles. Preguntat sobre com va veure la jugada en què Iniesta va patir un penal, el president ha recordat que "la jugada és molt ràpida i no es pot opinar. En directe és pràcticament impossible prendre qualsevol tipus de decisió des de la llotja". Això sí, Rosell té clar que "presentarem recurs per la targeta groga a Iniesta".

Madrid i Barça no faran dimecres dinar de directives. "S'ha decidit no fer-ne perquè vam dinar fa poc. A més, també ens tornarem a veure la propera setmana... i la veritat és que un dimecres no és tan fàcil deixar tots les feines. Hem decidit que és millor trobar-nos directament a la llotja del camp del Reial Madrid, fer una copa de cava i felicitar-nos l'any".

Rosell ha volgut treure importància a l'eliminatòria contra el Madrid: "Tots els partits del Barça són importants. El Barça genera moltes expectatives, els culers volem guanyar tots els partits".

"Sempre que vaig al futbol tanco el telèfon. És després, quan arribo a casa, que el miro. Si hem guanyat, rebo molts missatges i, si hem perdut, no en rebo tants", opina el màxim mandatari.

Sobre el fitxatge de Neymar, Rosell ha analitzat la situació: "Després del 2014, quan acaba contracte amb el Santos, ja ho veurem. És quan ell té previst fer el salt. Neymar és un tema a llarg termini, llavors en parlarem".

stats