Barça
Esports Barça 17/10/2011

Abidal: "La renovació no és un problema econòmic sinó d'anys de contracte, però arribarem a un acord"

El defensa assegura que vol quedar-se al Barça i que en els propers dies tancaran la renovació amb el seu representant perquè "no és un problema econòmic"

Ara
2 min
Abidal fa una xilena contra el Racing de Santander.

BarcelonaÉric Abidal ha tornat a confirmar que el seu desig és continuat al Barça i renovar el seu contracte. De fet, el francès està convençut que dijous que ve, dia que el seu representant es reuneix amb el club, arribarà a un acord de renovació. "No crec que sigui problema econòmic. Sí en els anys que vull, dos estaria bé, i vull quedar-me. Arribarem a un acord, segur", ha manifestat Abidal en roda de premsa.

Abidal ha reconegut que se sent bé de salut, amb el càncer oblidat. "Parlo molt amb el meu representant sobre aquesta qüestió. Em trobo bé, vull jugar aquí, en el millor club del món, i és difícil anar-se'n a altres equips. Com vaig dir en la meva última roda de premsa, no he volgut enganyar ningú, de salut estic perfecte i intento demostrar-ho al camp, crec que ho faig bé. Si puc continuar fent-ho aquí, millor", ha comentat.

Tot i l'interès d'altres clubs, només pensa en el Barça: "El meu cap i la meva família són aquí. El problema no és econòmic, sinó d'anys per temporada. Dijous ens reunirem", ha conclòs.

Partit de Champions

Abidal ha parlat també de la visita del Viktoria Plzen en la tercera jornada de la Champions i del proper desplaçament a terres txeques. "Són dos partits importants, sis punts a guanyar. Sabem que si arribem amb deu punts ja gairebé estem a vuitens". Abidal ha reconegut que no coneix el rival, però que farà els deures i es mirarà atentament el DVD que el cos tècnic ha preparat als jugadors.

Arriscar amb França

També ha tingut temps d'explicar les seves sensacions per jugar amb França contra Bòsnia, malgrat tenir algunes molèsties. "Guardiola preferia que no jugués els dos partits, però també sap que la selecció és important per mi. Em vaig sentir bé per jugar i, per sort, no em vaig lesionar i estic a punt per centrar-me en el meu equip, que és el més important", ha tancat.

stats