BARÇA
Esports Barça 16/01/2012

Les errades arbitrals li han pres 5 punts al Barça i li han regalat 4 punts al Madrid

El diari 'Mundo Deportivo' diu que els errors dels col·legiats en els partits del Barça contra València, Getafe i Espanyol han "estafat" cinc punts al Barça, mentre que al Madrid li han regalat dos contra el Mallorca i el València

Ara
2 min
Iniesta i Montero, els protagonistes de l'acció polèmica del Barça-Betis. TONI GARRIGA / EFE

BarcelonaEl penal de Montero a Iniesta que aquest diumenge el col·legiat Iglesias Villanueva no va xiular en el Barça-Betis, no ha estat la primera errada arbitral de la temporada que perjudica el Barça. En aquest cas, a diferència dels anteriors, el fet de no xiular el penal no va condicionar el resultat, ja que el Barça va saber reaccionar i va acabar guanyant el Betis.

Aquest dilluns, Mundo Deportivo recorda que les errades arbitrals durant aquesta temporada han fet que el Barça hagi deixat de sumar cinc punts. El diari esportiu recorda tres partits que poden ser claus per al Barça. El primer, el partit jugat a València el 21 de setembre, quan Velasco Carballo no va xiular dos penals a Messi de Rami i Miguel. Després, el 26 de novembre, a Getafe, Texeira Vitienes no va donar per bo un gol legal a Messi i finalment, contra l'Espanyol, Turienzo Álvarez no va xiular penal en unes mans de Raúl Rodríguez a un xut de Pedro.

Per contra, segons Mundo Deportivo, els àrbitres han regalat quatre punts al Madrid. Els dos primers, contra el Mallorca, ja que el col·legiat va anul·lar un gol legal als balears, el gol que hauria suposat el 2-0 i que, potser, hagués fet que el partit acabés en empat segons el diari i dos més contra el València, quan a Mestalla un xut de Soldado va ser refusat dins l'àrea per Higuaín amb la mà i l'àrbitre no va xiular res. A més, Mundo Deportivo també assegura que als blancs els han xiulat penals que haurien d'haver estat faltes i que els col·legiats han anul·lats més gols legals als seus rivals.

stats