Barça
Esports Barça 30/08/2011

L'èxode de les seleccions deixa Guardiola amb només set futbolistes, cinc d'ells lesionats

Catorze futbolistes del primer equip (més Montoya del filial) marxen aquest dimecres i no tornaran fins el dimecres 7 de setembre

Redacció
1 min
Jugadors del Barça celebren el gol de Cesc contra el Vila-real / AFP

BarcelonaAquesta setmana hi ha compromisos internacionals, i com és habitual, el Barça es quedarà en família. Tant, que Guardiola només disposarà de dos jugadors del primer equip: Pinto i Fontàs. I és que catorze d'ells marxen amb les seleccions (a més de Martín Montoya, del filial), i els altres cinc (Puyol, Piqué, Maxwell, Adriano i Afellay) estan lesionats.

El gruix principal se'n van amb la selecció espanyola, que s'endú nou jugadors: Valdés, Montoya, Busquets, Cesc, Xavi, Iniesta, Pedro, Villa i Thiago, convocats per jugar primer un matx amistós a Suïssa contra la Xile del blaugrana Alexis Sánchez i posteriorment un altre d'oficial amb Liechtenstein, el dia 6, a Logronyo. Xile, per la seva banda, tornarà a actuar el 4 contra Mèxic, a l'estadi de Cornellà-El Prat.

D'altra banda, Éric Abidal, amb França, afrontarà dos duels de classificació per a l'Eurocopa del 2012. Seran a Albània (2 de setembre) i a Romania (6 de setembre).

Seydou Keita reapareixerà amb Mali després d'un any d'absència. El seu combinat s'enfrontarà a la selecció de Cap Verd, en partit de classificació per a la pròxima Copa Àfrica. Leo Messi i Javier Mascherano també hauran de fer desplaçaments llargs, ja que l'Argentina es veurà les cares amb Veneçuela el 2 de setembre a Calcuta (Índia) i, quatre dies més tard, amb Nigèria a Dhaka (Bangladesh). Per últim, el Brasil de Dani Alves jugarà contra Ghana a Londres el dia 5.

stats