Barça
Esports Barça 26/02/2012

L'expedició del Barça ja és a Madrid pel partit contra l'Atlètic

Els 12 internacionals ja no tornaran a Barcelona després de l'enfrontament i es concentraran amb les seleccions respectives pels amistosos d'aquesta setmana vinent

Ara
1 min
Alexis Sánchez, en una imatge d'arxiu FCBARCELONA.CAT

MadridEls jugadors del Barça ja han arribat a Madrid pel partit d'aquest vespre al Vicente Calderón contra l'Atlètic (21.30 Canal+). Un enfrontament on els blaugranes necessiten la victòria per mantenir viva l'esperança de retallar punts amb el Reial Madrid.

Serà un viatge d'anada però sense tornada pels 12 jugadors internacionals que han estat citat amb les seleccions respectives per disputar els amistosos d'aquesta setmana vinent.

Com és habitual, la selecció espanyola és qui més futbolistes capta, amb un total de vuit: Valdés, Piqué, Puyol, Busquets, Thiago, Xavi, Iniesta i Cesc. Tots ells seran presents en el partit que es disputarà a Màlaga contra Veneçuela, en l'últim enfrontament abans de l'Eurocopa d'aquest estiu.

D'altra banda, Tello i Cuenca que han estat convocats amb la sub-21. Mentre Alves i Adriano, que dimarts juguen un amistós amb la selecció del Brasil contra Bòsnia-Hercegovina.

stats