Barça
Esports Barça 02/02/2012

El Barça s'encalla al control de seguretat de l'aeroport de València

Malestar al Barça per un control excessivament rigorós. Els vigilants han obligat Alves a llençar una bossa de gel que duia per un cop, han revisat les bosses de Guardiola i Piqué i han llençat xampús de Thiago i Puyol. També han fet treure el xandall a tots els jugadors

Ara
1 min

ValènciaL'expedició del Barça ha tingut problemes per passar el control de seguretat de l'aeroport de València, després del partit d'anada de la semifinal de Copa contra el conjunt xe. Els vigilants de seguretat que treballen al control amb la Guàrdia Civil han imposat unes mesures molt restrictives als jugadors, més del que és habitual, i tot plegat ha fet que l'equip necessités un quart d'hora per completar aquesta operació; també, molt més de l'habitual.

Al control, Alves ha hagut de desprendre's d'una bossa de gel que duia per un cop que havia rebut durant el partit contra el València. També han llençat xampús petits de Puyol i Thiago, que s'han empipat notablement per aquest fet.

També han obert les bosses de Guardiola i Piqué. El porter Pinto ha hagut de passar tres vegades per l'arc de seguretat, i tots els futbolistes s'han vist obligats a treure's la jaqueta del xandall.

Al final, algun dels agents s'ha disculpat per haver trigat tanta estona i pel rigor del seus companys a l'hora de comprovar els objectes amb què pujaven a l'avió.

stats