COPA DEL REI
Esports Barça 06/03/2012

La Federació assumeix el perjudici que la data de la final de la Copa del Rei pot causar a 'la roja'

El portaveu de la RFEF, Jorge Carretero, ha evitat pronunciar-se sobre l'absència del president del Barça, Sandro Rosell, a la reunió d'aquest dimarts al matí

Efe
1 min

MadridLa Federació Espanyola de Futbol assumeix els possibles perjudicis que pugui causar a la preparació de la selecció espanyola la data del 25 de maig per a la final de la Copa del Rei, sense esperar a conèixer si el Barça juga o no la final de la Lliga de Campions.

"Volem i desitgem que el Barça arribi a la final de la Lliga de Campions i si és un perjudici en aquest cas per a la preparació de la selecció l'assumirem, però no podem estar preveient que un club nostre no arribi a la final de la Champions", ha dit el portaveu de la junta directiva de la RFEF, Jorge Carretero.

La junta ha decidit aquest dimarts que la final de la Copa que enfrontarà el Barça i l'Athletic Club es jugui definitivament el 25 de maig al Vicente Calderón sense esperar a saber si el Barça es classifica o no per a la final de la Lliga de Campions, que serà el dia 19, ja que si no és així podria avançar la final copera al dia 20.

Carretero ha eludit pronunciar-se sobre l'absència del president del Barça, Sandro Rosell, en la reunió de la directiva d'aquest dimarts com a senyal de protesta per la denúncia que el Comitè Tècnic d'Àrbitres (CTA) ha presentat després que Gerard Piqué digués que la seva expulsió davant l'Sporting va ser premeditada. "El Barcelona és molt lliure d'assistir a la junta directiva si ho creu o si no ho creu és una qüestió d'ells personal", ha dit.

stats