BARÇA
Esports Barça 12/05/2011

La festa blaugrana, a la gespa, al vestidor i a l'avió

Els jugadors han donat una volta d'honor sobre el camp, han viscut moments de gran emoció al vestidor. “Si us plau, intentin mantenir-se en calma”, els ha hagut de dir el pilot que pilotava l'avió que els ha tornat al Prat

Agències
2 min

BarcelonaUn cop el Barça s'ha proclamat matemàticament campió de la Lliga, la festa blaugrana s'ha desfermat a l'estadi Ciutat de València. Els jugadors de la banqueta han saltat a la gespa i s'han abraçat amb els companys mentre els periodistes també envaïen el camp. Al vestidor, els protagonistes han continuat la festa i han pogut saltar i cridar “campions, campions”. Zubizarreta ha explicat que a l'interior del vestidor s'ha viscut "una gran emoció" i que els jugadors “han ballat i han cantat tot el que portaven a dins”. Fins i tot a l'avió, de tornada cap a Barcelona, el pilot ha hagut de cridar l'atenció dels blaugranes que, amb la seva festa, provocaven situacions de perill. La celebració que ha començat amb el xiulet final de l'àrbitre ha estat només el punt i seguit d'una festa que ja va viure el primer episodi amb la classificació per a la final de Wembley i que espera repetir-se si l'equip es proclama campió d'Europa el 28 de maig.

Hores abans del partit, els milers d'aficionats blaugranes que s'havien desplaçat fins a València ja havien posat la festa en marxa. Al voltant de l'estadi del Llevant, les samarretes, les bufandes i les banderes del Barça eren el paisatge visual mentre que els crits de suport a l'equip de Guardiola van convertir-se en la banda sonora. Quan Paradas Romero ha xiulat el final, la festa s'ha estès a la gespa. Els jugadors s'han apropat al fons nord, on estaven situats gran part dels aficionats que s'havien desplaçat des de Barcelona per acompanyar l'equip. Com les grans estrelles del rock, els protagonistes han abandonat l'escenari però la cridòria dels aficionats, que encara no en tenien prou, els ha obligat a tornar a sortir al camp. Després de la tradicional volta d'honor, els jugadors han continuat la festa, aquest cop sí, als vestidors.



A l'avió que ha traslladat l'equip de tornada a Barcelona, l'expedició blaugrana ha seguit de gresca i el responsable de l'aeronau ha hagut d'intervenir per megafonia per posar ordre. Primer, perquè algú havia manipulat una porta d'emergència i després, ja més irritat, el pilot ha reclamat que no es gravessin imatges amb càmera durant el vol perquè no es produïssin interferències amb els instruments de navegació. “Si us plau, intentin mantenir-se en calma”, ha estat la inútil demanda del comandant.

stats