Barça
Esports Barça 03/05/2011

Iniesta per marcar la diferència i la societat Kaká-Higuaín per rematar els contracops

Que jugui Andrés Iniesta assegura aquell punt d'equilibri amb pilota i alhora desequilibri en atac essencial per al Barça, mentre que la presència del Pipita i Kaká busca donar més presència al Madrid a l'àrea rival

Natalia Arroyo
1 min
Benzema celebra amb Higuaín el primer dels gols contra el València.

BarcelonaMourinho no tenia moltes més opcions que plantejar un onze ofensiu per remuntar l'eliminatòria. La baixa de Pepe l'obliga a redibuixar l'equip en un 1-4-2-3-1 i el portuguès aposta per Higuaín en la punta d'atac i Kaká com a figura d'enllaç. El sacrificat és l'alemany Özil, inconstant en les seves aportacions, ofegat en la responsabilitat defensiva que li ha tocat desplegar en els altres partits.

L'onze del Barça

Amb Iniesta, el Barça s'assegura el mig del camp de més toc. S'assegura l'onze de gala. Sense Pepe, el doble pivot del Madrid pot ser vulnerable a les incursions amb pilota controlada del de Fuentealbilla, que s'espera que s'associï constament amb Xavi i Messi. L'aportació de Villa i Pedro, donant amplitud per habilitar l'espai dels pilotaires per dins, serà essencial novament. Defensivament caldrà que l'equip no perdi mai la compostura i, en aquesta responsabilitat, l'ordre de Busquets i Xavi en la fase ofensiva serà vital per no perdre l'equilibri en la transició defensiva.

L'onze del Madrid

Ha sorprès Mourinho apostant per Kaká i Higuaín. Tots dos van repartir-se assistències fa quinze dies a Mestalla i el tècnic blanc busca tenir la mateixa efectivitat al contraatac amb el tàndem que formen el brasiler i l'argentí. Kaká té més poder físic que Özil, més recorregut i trepitja àrea amb més facilitat. Amb ells carregant el pes de l'atac pel centre, Cristiano i Di Maria estaran més alliberats per escapar-se ràpid quan Xabi Alonso recuperi pilotes. El basc serà el llançador oficial. El Barça els haurà d'aturar mantenint sempre la línia de quatre ben posicionada, amb l'ajuda entre línies de Busquets.

stats