1a Divisió
Esports Barça 14/03/2011

El periodista de la Cope demana "perdó" i reconeix que potser "ha pecat de passerell"

Juan Antonio Alcalá és qui dóna la informació de les intencions del Reial Madrid de demanar més duresa en els controls antidopatge i ara es troba que les seves fonts no donen la cara

Redacció
1 min
Juan Antonio Alcalá, periodista de la COPE.

BarcelonaEn declaracions al programa Què has dinat? de COMRàdio, Juan Antonio Alcalá ha demanat disculpes per si la seva informació d'ahir al vespre "ha molestat". "Demano perdó i, si cal, em poso de genolls", ha dit el periodista madrileny.

Alcalá ha insistit, però, que la notícia difosa a la Cope és real, que ell no s'ha "inventat res" i que la seva font era un informador directe del Reial Madrid. "Potser he pecat de passerell o m'han utilitzat. Hi ha fonts que filtren i després no donen la cara", ha dit amb rotunditat. L'emissora emetrà un comunicat demanant perdó als ofesos però mantenint una informació que, asseguren, procedeix del Reial Madrid, que és qui s'ha de pronunciar ara mateix.

El periodista també ha dit que "està convençut que el Barça no fa res il·legal" i que no era la seva intenció "posar en dubte els triomfs del club". "A mi em fan arribar una informació i jo la transmeto", ha tornat a dir.

stats