SELECCIÓ ESPANYOLA
Esports Barça 27/03/2011

La UEFA decidirà demà si finalment se suspèn el partit de seleccions entre Lituània i Espanya

Si el partit de classificació per a l'Eurocopa 2012 finalment no es jugués, els internacionals del FC Barcelona tornarien abans a casa i sense disputar un altre partit

Adrià Soldevila
1 min
Partits internacionals

BarcelonaUn delegat de la UEFA inspeccionarà demà l'estat de la gespa de l'estadi Dariaus & Gireno, de Kaunas, i decidirà si el partit entre Lituània i Espanya es podrà jugar el proper dimarts o s'haurà d'ajornar. Després de les crítiques de l'expedició espanyola sobre el mal estat en què es troba la gespa d'aquest estadi, la UEFA ha decidit intervenir, però els jugadors hauran de viatjar avui igualment fins a Kaunas i esperar la decisió del delegat, abans de tornar cap a Las Rozas.

Si el partit se suspengués, sis jugadors del Barça tornarien abans d'hora. Valdés, Piqué, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta i Villa serien a Barcelona molt abans de l'esperat, una notícia que, de ben segur, alegraria Pep Guardiola.

Pel que fa a la disputa d'aquest partit, si finalment la UEFA decidís suspendre'l, es posposaria fins al setembre o l'octubre.

stats