BARÇA
Esports Barça 27/02/2011

Van Persie pateix una lesió al genoll dret i podria ser baixa per al partit de tornada al Camp Nou

El jugador holandès de l'Arsenal ha patit un fort cop al genoll en la rematada del gol 'gunner' i ha hagut de retirar-se en el minut 83 amb un fort dolor

Adrià Soldevila
1 min
Van Persie es dol del seu genoll, mentre els seus companys celebren el gol.

BarcelonaRobin Van Persie, referència atacant de l'Arsenal, ha patit avui una lesió mentre disputava la final de la Carling Cup, a l'estadi de Wembley. L'holandès ha rematat de volea en el gol de l'empat del seu equip, però en aquesta acció ha topat amb el genoll dret sobre el defensa del Birmingham, Martin Jiranek. Van Persie ha pogut seguir i no ha estat substituït fins al minut 83 quan, amb molt dolor, s'ha retirat del terreny de joc donant entrada al seu company Nicklas Bendtner.

A la posterior roda de premsa, el seu entrenador, Arsène Wenger, ha confirmat la lesió del davanter holandès. El tècnic francès ha destacat que Van Persie "té un problema de genoll i s'ho ha fet en l'acció del gol". A hores d'ara encara no se sap l'abast de la lesió, però el jugador podria perdre's la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions al Camp Nou.

stats