BARÇA
Esports Barça 20/02/2011

Valdés pateix una distensió de la càpsula posterior del genoll esquerre

El doctor Cugat ha visitat el porter titular del Barça, Victor Valdés, acompanyat dels metges de l'equip blaugrana, Ricard Pruna i Daniel Medina

Redacció
1 min
Valdés dirigint-se ahir cap a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.

BarcelonaVictor Valdés ja sap que té, però no el temps que estarà de baixa. El porter de l'Hospitalet pateix una distensió de la càpsula posterior del genoll esquerre i ha iniciat tractament amb factors de creixement per accelerar la recuperació. Aquest mateix tractament també el va seguir Xavi quan va estar tocat del tendó d'Aquil·les.

Valdes ha marxat de la Clínica Quirón aproximadament a les 18.40 de la tarda, després de visitar-se amb el Doctor Cugat i saber l'abast real de la seva lesió al genoll. El porter del Barça ha estat baixa d'última hora per al partit d'aquest vespre davant de l'Athletic Club per unes molèsties, però sembla que aquestes molèsties s'han convertit en alguna cosa més.

A la clínica, Valdés ha estat acompanyat pels metges blaugrana, Ricard Pruna i Daniel Medina, el capità del primer equip, Carles Puyol, també lesionat, i l'exdirectiu del club Alejandro Echevarría.

stats