Barça
Esports Barça 31/05/2011

No hi haurà acord per José Ángel

El vicepresident del Barça Josep Maria Bartomeu i el secretari tècnic Andoni Zubizarreta, no s'han entès amb els directius de l'Sporting de Gijón per al traspàs del lateral esquerre asturià

Redacció
1 min
José Ángel.

BarcelonaL'Sporting de Gijón i el Barça s'han reunit aquest migdia a les oficines del Barça per mirar de tancar l'acord pel lateral esquerre del conjunt de Manolo Preciado, però finalment no s'han apropat les posicions entre tots dos clubs i no hi haurà acord, segons ha informat El Comercio de Gijón.

Les negociacions per al traspàs s'han trencat a les 17.00 hores. Els responsables dels asturians, Manuel Vega-Arango i Alfredo García Amado no s'han entès amb Josep Maria Bartomeu i Andoni Zubizarreta quan s'ha parlat de les xifres de l'acord. No ha transcendit, però, més detalls de la reunió. El president del Gijón només ha dit que "no hi ha hagut acord".

El lateral esquerre havia arribat a un acord amb el Barça per a les properes quatre temporades i es va filtrar a la Cadena Ser poc abans de jugar-se la final de la Champions. Sembla ser que la filtració del traspàs no ha agradat a l'entitat blaugrana i que podria ser una de les raons per les quals no s'ha confirmat el fitxatge del jove asturià.

stats