FUTBOL SALA
Esports Barça 10/06/2011

El Barça Alusport reacciona tard i cau en el primer partit contra el Caja Segòvia (2-3)

Els errors defensius i la falta d'encert en atac han condemnat el Barça davant l'equip segovià, que ha aprofitat els contraatacs i la seva efectivitat per emportar-se el primer partit.

David R. Jover
Javi Rodríguez, durant el primer partit de la final.

BarcelonaEn un Palau Blaugrana que ha presentat una de les millors entrades de l’any, el Barça Alusport no ha pogut vèncer en el primer partit de la final. El Caja Segòvia, molt efectiu, s’ha endut el matx gràcies als gols de Borja i Esquerdinha en el primer temps i d’Antoñito a la segona part. Els de Carmona han intentat reaccionar en els minuts finals, però els gols de Fernandao i Saad no han servit per a donar la volta al marcador. Diumenge, a les 17 hores, es disputarà el segon partit.

El Barça Alusport ha sortit a per totes, confiat, en poder aconseguir el triomf, però no ha sabut evitar les contres de l’equip segovià. I és que el primer gol del Caja ha arribat en un contraatac conduït a la perfecció per Rubén, que ha superat per sota de les cames a Sedano, que estava venut. El 0-1 no ha semblat afectar el Barça, que ha tingut l’empat a les botes de Fernandao, que ha errat davant de Cidao una ocasió molt clara.

I és que quan perdones ho acabes pagant i això és el que ha passat. Tot i jugar a la contra i de gaudir de poca possessió de la pilota, el Caja Segovia ha empatat gràcies a Esquerdinha, lliure de marca, a la sortida d’una sacada de banda. Amb el 0-2 s’ha arribat al descans.

A la represa els de Marc Carmona no han sortit gaire ficats en el partit i el Caja ha pogut ampliar l’avantatge en diverses ocasions però s’ha trobat amb un Paco Sedano encertat. El Barça ha pogut reduir distàncies amb xuts de Fernandao i Ari Santos però aquest no ha arribat. En canvi, l’efectivitat dels segovians s’ha tornat a veure traduïda amb el 0-3 d’Antoñito al 29’ de partit.

El Barça ho ha intentat tot, fins i tot jugar amb el porter-jugador, però ha estat estèril, perquè el Caja Segòvia s’ha defensat d’allò més bé. Tot i així els blaugrana mai han deixat de creure i dos gols de Saad i Fernandao quan restaven quatre i dos minuts han donat unes esperances que no s'han traduït en l'empat.

Fitxa Tècnica

2-Barça Alusport: Sedano, Torras, Saad, Lin i Fernandao –cinc inicial- Javi Rodríguez, Igor, Ari Santos, Carlos

3-Caja Segòvia: Cidao, Geison, Lozano, Esquerdinha i Antoñito – cinc inicial- Tobe, David, Matías, Borja, Daniel

Gols: 0-1 Borja (7’), 0-2 Esquerdinha (15’), 0-3 Antoñito (29’), 1-3 Saad (36’), 2-3 Fernandao (38’)

Incidències: 4.500 espectadors al Palau Blaugrana de Barcelona