FUTBOL SALA - LNFS
Esports Barça 23/01/2011

El Barça Alusport mostra el seu potencial i referma el seu liderat golejant ElPozo (6-1)

El Barça Alusport es confirma com un seriós aspirant a guanyar-ho tot després de passar per sobre de ElPozo Múrcia, que res ha pogut fer per aturar els blaugrana

David Jover
2 min
Cristian i Saad celebren el triomf

BarcelonaEl Barça torna a ser líder pels mèrits fets avui i durant les disset jornades anteriors. No han jugat de forma brillant, tampoc no ha calgut, perquè només amb l’efectivitat mostrada i la defensa realitzada els de Marc Carmona han destrossat l’actual campió de Lliga i dominador dels darrers anys de futbol sala. El gran partit de Torras (3 gols) i Wilde, clau en el triomf.

Tot és més fàcil si d’inici les coses vénen de cara. Amb només tretze segons de joc el Barça ha aprofitat un servei de cantonada a favor i Torras, sense deixar caure la pilota, ha engaltat un fort xut que ha superat el porter Raúl.

A mesura que el partit ha avançat les coses han tornat a la normalitat. ElPozo ha cuidat i dominat l’esfèrica i el seu joc ha recordat al que practica el Barça de Guardiola. Un toc, moure’s per la zona i tractar de sorprendre el porter. En canvi, el joc dels de Carmona és menys elaborat, més directe i es basa en les contres, com en el 2-0 blaugrana, on Saad ha conduït la pilota i Wilde l’ha situat dins de la porteria amb un xut creuat.

A la represa els de Carmona han jugat de forma més compacte i de nou en una jugada d’estratègia, Wilde ha vist sol a Javi Rodríguez i el capità amb un toc molt suau ha fet el 3-0 en el 25’. Aleshores Duda ha decidit situar en pista el porter-jugador i la jugada li ha sortit malament, perquè Torras ha recuperat la pilota i ha marcat el 4-0 a plaer.

Com era d’esperar, el porter-jugador ha tingut un efecte positiu i Álvaro, a falta de nou minuts, ha retallat diferències situant el 4-1. Però en un vint segons el Barça ha tornat a reaccionar i primer Cristian, des de la seva porteria, i després Torras, recuperant una pilota, han establert el 6-1 definitiu.

FITXA TÈCNICA

6-FCB ALUSPORT: Cristian, Chico, Torras, Javi Rodríguez i Wilde-cinc inicial-; Fernandao, Igor, Lin, Saad, Carlos

1-ELPOZO MÚRCIA: Raúl, Saúl, Barroso, Mauricio i De Bail –cinc inicial- Dani Salgado, Álvaro, Vinicius, Kike, Àlex

Gols: 1-0 Torras (1’), 2-0 Wilde (20’), 3-0 Javi Rodríguez (25’), 4-0 Torras (28’), 4-1 Ávaro (31’), 5-1 Cristian (36’), 6-1 Torras (36’)

Incidències: 5.724 espectadors al Palau Blaugrana de Barcelona.

stats