COPA D'ESPANYA - FUTBOL SALA
Esports Barça 03/02/2011

El Barça Alusport obre la Copa davant el Fisiomedia Manacor (19 h)

El primer i el segon classificat en Lliga s’enfronten en els quarts de final de la Copa d’Espanya. No serà fàcil, ja que els balears van vèncer els culers en Lliga.

David Jover
2 min
Fernandao, Wilde i Jordi Torras, amb una pilota i l'escut del FC Barcelona que hi ha al Palau Blaugrana.

BarcelonaJa ha arribat el moment de la veritat, el que molts aficionats esperen i també els jugadors. A partir d’aquest dijous i fins diumenge, la ciutat de Segòvia acull la XXII edició de la Copa d’Espanya de futbol sala.

El Barça Alusport es perfila com un dels favorits per poder endur-se el títol, i més si comptem que l’altra eliminatòria de quarts de final la disputen el Benicarló i l’amfitrió, el Caja Segòvia, i que a l’altra part del quadre hi ha els altres tres grans com són ElPozo Múrcia, Inter Movistar i el Lobelle de Santiago, a més del Triman Navarra.

Però abans de pensar en hipotètiques finals cal veure el futur immediat i aquest passa per vèncer el Manacor, equip que a la primera volta de la Lliga va superar els catalans per 2-1. L’equip que entrena José Lucas Mena "Pato", és una de les revelacions de la temporada ja que està situat a la segona plaça de la Lliga amb 42 punts i a més és un recent ascendit. Per tant, el Barça haurà d’estar ben atent i no confiar-se. Per Marc Carmona, el Manacor és "un equip ben treballat, que defensa bé i té molt d’equilibri en la transició defensa-atac, a més de bona estratègia. Són molt complerts"

I es que el conjunt de Marc Carmona arriba a la cita en el millor moment possible. Són líders de la Divisió d’honor i a més fa tan sols onze dies va vèncer ElPozo Múrcia al Palau Blaugrana per 6-1 i dissabte passat va aconseguir els tres punts després de guanyar a Talavera per 2-6.

Quadre de la Copa d'Espanya:

A- Barça Alusport – Fisiomedia Manacor (Dijous, 19 h)

B- Benicarló A. Castelló - Caja Segòvia (Dijous, 21 h)

C- Inter Movistar - Lobelle de Santiago (Divendres, 19 h)

D- Triman Navarra - ElPozo Múrcia (Divendres, 21 h)

Semifinal 1: Guanyador A - Guanyador B (Dissabte, 18 h)

Semifinal 2: Guanyador C - Guanyador D (Dissabte, 20 h)

Final: Guanyador Semifinal 1 – Guanyador Semifinal 2 (Diumenge, 19 h)

*Tots els partits seran emesos per Marca TV i els que disputi el Barça Alusport es podran veure també per Barça TV

stats