Barça
Esports Barça 31/10/2011

Piqué: "Estic bé per jugar els 90 minuts"

El central blaugrana assegura que ja està recuperat de les molèsties musculars i podria ser titular contra el Viktoria Plzen, un partit que diu que "és molt important" per seguir aspirant a ser primers de grup

Natalia Arroyo
2 min
Gerard Piqué.

BarcelonaGerard Piqué ha assegurat que es troba bé físicament i que no té cap molèstia muscular. "Puc aguantar bé els 90 minuts, però això és decisió del míster". El central blaugrana ha confessat que "no és agradable començar la temporada amb problemes físics", que és complicat haver de treballar al marge per posar-se al nivell físic dels companys, més rodats, i que ara només pensa "en agafar la forma".

Sobre Messi, Piqué ha dit que "fa molt poc que feia els cent gols". "Està a un nivell diferent a la resta i li ha costat molt poc arribar als 199", ha dit. Sobre la fita de Guardiola, que contra el Viktoria Plzen complirà 200 partits a la banqueta del Barça, ha dit que "no és una xifra fàcil d'assolir en aquest club".

Piqué ha lloat el rendiment de Mascherano i Abidal a l'eix de la defensa. "Mascherano està per jugar de titular perquè ho està fent molt bé" i ha acceptat les paraules de Guardiola, que va dir fa uns dies que l'argentí era el millor central de la plantilla. En relació al bon moment defensiu de l'equip, també ha aplaudit el bon moment de Valdés, que podria superar un nou rècord d'imbatibilitat. "És mèrit d'ell. Ja fa alguns anys que està a un nivell espectacular. Se li està reconeixent amb la selecció espanyola però encara se li podria reconèixer més". I, aprofundint en el sistema 3-4-3, ha dit que "obliga als defenses a estar més concentrats, té més riscos però ajuda a tenir més control del joc perquè s'acumulen més jugadors al mig del camp".

El blaugrana ha avisat del perill del compromís contra el Viktoria i recorda que "els tres punts són molt importants" per aconseguir la primera plaça, que és l'objectiu del Barça a la Champions.

stats