BARÇA
Esports Barça 12/06/2012

"#gràciesPep per la confiança que has tingut en mi, tot i la malaltia": Abidal i els seus companys s'acomiaden

La 'Revista Barça' dedica un especial a Guardiola en què els jugadors, president i d'altres directius agraeixen el que l'entrenador ha fet en aquests quatre anys

Ara
1 min
Guardiola, xerrant amb Messi després de la final de Copa al Calderón

BarcelonaLa 'Revista Barça', la publicació del club blaugrana, dedica el seu número de juny i juliol a l'exentrenador del club, Pep Guardiola. En ell, els jugadors s'acomiaden del tècnic donant-li les gràcies per la feina que ha fet al club en aquests quatre anys.

El president del Barça, Sandro Rosell; el vicepresident Josep Maria Bartomeu; el director esportiu Andoni Zubizarreta, així com els jugadors del primer equip completen la frase #gràciesPep.

Abidal és clar: #gràciesPep "Per la confiança que has tingut en mi, tot i la malaltia. Això no ho podré oblidar mai en la meva vida...". Xavi li dóna les gràcies "per haver revolucionat el futbol", mentre que Puyol li agraeix que els hagi ensenyat "el camí" i Iniesta "cada consell, cada solució, cada paraula...". Messi, de la seva banda, li dóna per gràcies a Guardiola "per l'amistat, per l'entrega, pel que té de guanyador" Mai ho oblidaré". Valdés resumeix el sentir de tot el vestidor: "Per tot, gràcies 'mister'!".

Fotos inèdites de la final de Copa al Calderón

A més, la 'Revista Barça' publica unes fotos inèdites de la darrera final de Copa, com ara un instant de la xerrada tècnica prèvia als jugadors, una carícia que va fer Guardiola al trofeu al vestidor o una relaxada conversa després del partit al Calderón amb Leo Messi.

stats