Barça
Esports Barça 23/07/2011

Guardiola: "Si només ve Alexis estaré satisfet amb la plantilla, no em puc queixar"

El tècnic del Barça ha atès la premsa després d'un aterratge accidentat a Split i ha donat per feta la venda d'Oriol Romeu al Chelsea

Redacció
1 min
ELL MARCA LA PAUTA Guardiola va dirigir ahir la segona sessió d'entrenament a la ciutat esportiva abans de marxar dissabte cap a Split per jugar el primer amistós.

SplitDos dies després d'anunciar-se l'acord per a la contractació d'Alexis Sánchez, l'entrenador Pep Guardiola se n'ha mostrat satisfet: "Felicitar i donar les gràcies al Club per l'esforç i a ell per la insistència. És jove i pot donar moltes coses". En la roda de premsa anterior al partit del centenari del Hajduk també ha explicat que "no hi ha res de nou sobre Cesc", i en aquest sentit ha assegurat que "Si només ve Alexis estaré satisfet amb la plantilla. No em puc queixar".

Sobre l'adéu de Bojan, Guardiola ha declarat: "Desitjar-li molta sort aquests dos anys, després tornarà amb nosaltres. La clàusula de recompra em sembla bé, tot el que fa el club em sembla bé. Agrair-li tot el que ha fet durant tots aquests anys i el seu comportament". I de la possible marxa d'Oriol Romeu ha apuntat: "L'oportunitat de sortida és molt bona. L'entrenador del Chelsea ens l'ha demanat expressament i el Barça el tindria controlat".

Guardiola ha fet aquesta roda de premsa al costat de Valdés i Busquets tot just aterrar a Split. Un aterratge, per cert, accidentat, ja que a la ciutat croata està caient un fort aiguat i l'avió ha tingut alguns problemes per fer la maniobra.

stats