Publicitat
Publicitat

"Guardiola plega: la lliga espanyola segueix el mateix camí que la seva economia?", es pregunta 'Time'

"Ho sabia des de l'octubre", diu 'L'Équipe'. L'argentí 'Olé' titula: "Quatre anys desgasten..."

La premsa internacional recull àmpliament la decisió de Josep Guardiola de deixar el Barça. La notícia s'ha seguit pràcticament al minut a les edicions digitals dels diaris europeus des que el diari 'Marca' ha donat el primer avançament i després ho ha confirmat Reuters de fonts properes al club.

"Guardiola ho sabia des de l'octubre", diu el diari esportiu ' L'Équipe'.

L'esportiu argentí 'Olé' titula, amb una foto del tècnic català: "Quatre anys desgasten...". I, pel que fa a Messi, que no ha anat a la roda de premsa, recull les paraules del jugador a Facebook: "He preferit no ser-hi".

La BBC diu que Guardiola ha decidit no renovar el seu contracte per un any. El francès ' Le Monde' recull que "Guardiola anuncia que deixa el Barça" i l'italià 'La Repubblica' afirma que Guardiola diu "addio" al Barça.

La notícia copa tots els diaris europeus i és obertura a la majoria de seccions d'esports. Ha passat més en segon pla als Estats Units, on el seguiment del futbol no està tan estès. La revista 'Time' aprofita la notícia per vincular-la a un reportatge propi sobre la situació del futbol espanyol i es pregunta: "Guardiola plega: el futbol espanyol està seguint el mateix camí que la seva economia, cap al forat de l'aigüera?"

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT