Esports Barça 27/04/2012

"Guardiola plega: la lliga espanyola segueix el mateix camí que la seva economia?", es pregunta 'Time'

"Ho sabia des de l'octubre", diu 'L'Équipe'. L'argentí 'Olé' titula: "Quatre anys desgasten..."

Ara
1 min
Josep Guardiola, a la roda de premsa després de l'últim Chelsea-Barça / GETTY IMAGES

BarcelonaLa premsa internacional recull àmpliament la decisió de Josep Guardiola de deixar el Barça. La notícia s'ha seguit pràcticament al minut a les edicions digitals dels diaris europeus des que el diari 'Marca' ha donat el primer avançament i després ho ha confirmat Reuters de fonts properes al club.

"Guardiola ho sabia des de l'octubre", diu el diari esportiu 'L'Équipe'.

L'esportiu argentí 'Olé' titula, amb una foto del tècnic català: "Quatre anys desgasten...". I, pel que fa a Messi, que no ha anat a la roda de premsa, recull les paraules del jugador a Facebook: "He preferit no ser-hi".

La BBC diu que Guardiola ha decidit no renovar el seu contracte per un any. El francès 'Le Monde' recull que "Guardiola anuncia que deixa el Barça" i l'italià 'La Repubblica' afirma que Guardiola diu "addio" al Barça.

La notícia copa tots els diaris europeus i és obertura a la majoria de seccions d'esports. Ha passat més en segon pla als Estats Units, on el seguiment del futbol no està tan estès. La revista 'Time' aprofita la notícia per vincular-la a un reportatge propi sobre la situació del futbol espanyol i es pregunta: "Guardiola plega: el futbol espanyol està seguint el mateix camí que la seva economia, cap al forat de l'aigüera?"

stats