Bundesliga
Esports Barça 01/09/2012

Afellay debuta amb victòria (3-1) amb el Schalke 04

El jugador holandès del Barça, cedit una temporada al conjunt alemany, ha entrat al camp en el minut 83 de partit en substitució de Lewis Holtby

N.a.
Ibrahim Afellay controla una pilota durant el partit entre el Schalke 04 i l'Augsburg

BarcelonaEl Schalke 04 del blaugrana Ibrahim Afellay ha derrotat 3-1 l'Augsburg, en el partit que ha suposat el debut del migcampista holandès del Barça a la Bundesliga. Afellay ha entrat al terreny de joc en el minut 83 per substituir Lewis Holtby i ha disputat els seus primers minuts amb la samarreta blanc-i-blava al VELTINS-Arena.

"Ha sigut un sentiment fantàstic", ha declarat el futbolista al final del matx, en declaracions recollides al portal del club alemany. "Em feia il·lusió poder disposar d'alguns minuts avui –ha afegit–. Ja sabia que aquesta afició era una de les grans d'Europa, però comprovar-ho personalment al camp ha sigut únic".

L'equip de Gelsenkirchen, que va empatar 2-2 contra el Hannover en la primera jornada de competició, ha sumat la primera victòria del campionat a casa davant la seva afició. Afellay, cedit pel Barça una temporada, confia a adaptar-se ben aviat al seu nou club aprofitant la connexió que ja té amb el tècnic i la plantilla: "Conec bé l'entrenador [Huub Stevens ja el va entrenar al PSV Eindhoven] i també alguns companys".