ACB
Esports Barça 28/01/2011

L'inesperat eclipsi de Joe Ingles

L'aportació de l'aler, que porta quatre partits sense anotar amb el Regal Barça, ha baixat de forma alarmant en unes setmanes

àlex Gozalbo
1 min
Joe Ingles.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Quan Joe Ingles va arribar al Regal Barça, la seva adaptació va ser molt ràpida i l'aler d'origen australià va entrar molt ràpidament a la dinàmica de Xavi Pascual. En canvi, l'arribada des de fa unes setmanes el seu paper ha passat a ser del tot secundari.

Joe Ingles ha passat d'una mitjana de 25,0 minuts i 11,8 punts en els seus cinc primers partits ACB amb el Regal Barça a una de 8,0 minuts i 2,5 punts en els sis següents.

A Eurolliga l'evolució ha estat igual d'alarmant. L'aler ha passat de 25,4 minuts i 7,0 punts en els primers sis partits de la primera fase a 2,5 minuts i 0 punts en els dos encontres del Top 16. De fet, Joe Ingles no ha aconseguit anotar en cap dels darrers quatre partits disputats per l'equip contra Lagun Aro GBC, Maccabi Electra Tel Aviv, Gran Canària 2014 i Union Olimpija.

Un dels motius del canvi de paper de Joe Ingles és l'arribada d'Alan Anderson, que acumula una mitjana de 25,0 minuts a l'ACB i de 28,3 a l'Eurolliga.

El Regal Barça rebrà diumenge (19.30 hores, Teledeporte) el CB Granada, l'equip en el qual Joe Ingles va començar la temporada. De fet, un dels seus millors partits va ser contra el conjunt blaugrana, quan va sumar 25 punts, 5 rebots i 5 assistències per a 34 de valoració (78-85).

stats