BARÇA
Esports Barça 07/08/2012

Iniesta: "La responsabilitat màxima de continuar guanyant és nostra, no d'en Tito"

El migcampista blaugrana diu que la plantilla dóna "molta importància a la Supercopa" i que "l'objectiu és guanyar-la", si bé assegura que el desenllaç d'aquesta competició "no marcarà la temporada"

Efe
1 min
El jugador del Barça Andrés Iniesta, durant la roda de premsa / ALEJANDRO GARCÍA / EFE

BarcelonaEl migcampista del Barça Andrés Iniesta ha tret aquest dimarts importància al relleu a la banqueta blaugrana i ha recordat que, malgrat que Tito Vilanova s'estrena aquesta temporada, dependrà dels jugadors el fet que s'allargui o no la ratxa d'èxits.

"Hi ha hagut un canvi d'entrenador, és cert, però la responsabilitat màxima de continuar guanyant és nostra, dels jugadors, no d'en Tito", ha manifestat el migcampista, que ha assegurat que la clau d'aquests últims quatre anys ha estat que tots han anat "en la mateixa direcció".

Sobre el primer títol en joc, la Supercopa d'Espanya, Iniesta ha dit: "Li donem molta importància, l'objectiu és guanyar-la, però no marcarà la temporada", ha opinat.

També ha rebut preguntes sobre la Pilota d'Or: "Hi ha molts candidats, jugadors boníssims, i veurem qui és l'afortunat. Sempre que el guanya un company suposa una alegria per a mi", ha dit.

stats