Barça
Esports Barça 04/04/2012

Isaac Cuenca: "L'únic canvi a la meva vida és que ara jugo en un camp més gran"

El jugador del Barça viu amb naturalitat "la gran evolució" que està experimentant des de fa un any i assegura que només pensa "en gaudir del moment"

Ara
1 min

BarcelonaIsaac Cuenca ha comparegut en roda de premsa i ha assegurat que, malgrat que l'evolució que està vivint "és molt gran", la seva vida no ha canviat gaire. "El canvi més gran és que ara jugo en un estadi més gran, davant de molta gent i al carrer algú m'atura si em reconei. Però no ha canviat res personal en la meva vida", ha comentat, amb timidesa.

L'extrem blaugrana assegura que no té "temps de pensar" en el seu salt del filial al primer equip i que viu al dia. "Estic gaudint del moment, intentant millorar cada dia i ser millor jugador".

Sobre la polèmica arbitral amb què molts intenten treure mèrits a les victòries de l'equip, Cuenca ha comentat que la plantilla no hi pensa i està tranquil·la. "Nosaltres no fem cas a aquests comentaris sobre els àrbitres. Intentem jugar el millor possible, sense mirar res més".

Per últim, ha fet broma sobre alguna esbroncada de Messi sobre Tello i ha explicat com viu la situació dins el terreny de joc. "És normal perquè de vegades vas cansat del partit i no veus una passada que hauries d'haver fet. Que [els veterans] t'esbronquin, o et corregeixin, és normal".

stats