Barça
Esports Barça 03/09/2012

Cruyff: "Tito no té experiència en un vestidor gran"

El tècnic holandès ha analitzat l'actualitat del Barça, els nous fitxatges i la figura de Tito Vilanova. "Amb Rijkaard i Guardiola sabíem que sortiria bé perquè ja tenien experiència en un vestidor gran"

Ara
1 min
Johan Cruyff va valorar l'actualitat del Barça de dins i fora del terreny de joc.

BarcelonaEl programa 'El Club de la Mitjanit' que presenta Pere Escobar a Catalunya Ràdio, ha entrevistat Johan Cruyff aquesta nit per valorar l'actualitat del Barça. Ha parlat dels fitxatges, del nou tècnic i dels objectius de l'equip. "Alba té l'avantatge que ja havia jugat aquí abans. Song a Anglaterra ho ha fet molt bé, però el futbol anglès és deferent, el llistó del joc del Barça és molt alt i hem de veure si l'assoleix", ha comentat sobre el primer punt.

Pel que fa al relleu d'entrenador, Cruyff creu que és una incògnita saber com gestionarà Tito Vilanova un vestidor de primer nivell, perquè "no és el mateix ser al costat que estar al davant". "Amb Rijkaard i Guardiola no hi havia dubtes perquè ja tenien experiència en un vestidor gran, però això Tito no ho té. Ha sigut ajudant del Pep quatre anys. Veurem com va". Per l'holandès, l'entrenador del Barça no "ha d'ensenyar només futbol" sinó saber portar moltes altres coses.

Sobre l'etern rival, Cruyff avisa que "no s'ha de menystenir el Madrid". "Aquesta temporada serà un equip fortíssim i el Barça només anirà bé si els jugadors surten al 100%. L'exemple de l'any passat mostra que, amb el 95%, no n'hi ha prou".

"El Madrid tenia un respecte en el món sencer i l'estan perdent. Butragueño era un senyor. Casillas ho és. Raúl ha sigut un exemple. I ho estan perdent. No tot és guanyar títols", ha analitzat.

L'holandès també ha parlat del seu distanciament amb l'actual junta de Sandro Rosell: "Ells prioritzen els diners i hi ha coses molt més importants que els diners".

stats