Barça
Esports Barça 28/06/2011

Un escàndol amb prostitutes deixa fora de la Copa Amèrica Jonathan dos Santos

Jonathan dos Santos ha estat apartat de la selecció mexicana després que se l'hagi vinculat a un acte d'indisciplina en relació a unes prostitutes que uns quants jugadors haurien deixat entrar a les habitacions

Redacció
1 min

BarcelonaJonathan dos Santos, juntament amb els futbolistes Néstor Vidrio i Oribe Peralta, no disputaran la Copa Amèrica perquè el seleccionador els ha apartat de l'equip després que fossin relacionats amb un acte d'indisciplina. Els joves jugadors haurien donat entrada a unes prostitutes a l'hotel de la selecció.

L'escàndol ha estat descobert perquè, segons publica el portal digital ElGolfo.info, els futbolistes havien denunciat el robatori de diversos aparells electrònics mentre estaven disputant un partit amistós contra l'Equador.

Els responsables de l'hotel, desentenent-se de la responsabilitat envers el robatori, han culpat Jonathan dos Santos i els altres jugadors de donar entrada a les habitacions a prostitutes, que serien qui s'haurien endut els iPads, iPhones i ordinadors dels internacionals.

stats