Barça
Esports Barça 28/07/2011

Jonathan Soriano, de sis a vuit setmanes de baixa

Les primeres valoracions mèdiques confirmen que el davanter pateix una elongació posterior del genoll dret i del lligament creuat anterior i estarà entre sis i vuit setmanes de baixa

Redacció
1 min
Petersen fa caure Soriano durant la final de l'Audi Cup a Munic.

BarcelonaLa lesió que el davanter es va fer dimecres contra el Bayern de Munic no és tan greu com semblava en un primer moment. Jonathan Soriano té una elongació posterior del genoll dret i del lligament creuat anterior i haurà d'estar entre sis i vuit setmanes de baixa.

El jugador tindrà el genoll immobilitzat amb una genollera durant els propers dies, a l'espera de noves valoracions. Les primeres exploracions mèdiques han concretat el diagnòstic, que ahir encara era molt imprecís.

La lesió s'assembla a la que va patir Bojan a finals de temporada passada, quan va fer un mal gest contra l'Almeria. En un primer moment, s'estimava que el temps de baixa per al de Linyola seria d'entre sis i vuit setmanes –com ara amb Jonathan–, però al mes de caure lesionat, Bojan ja es va incorporar als entrenaments amb el grup.

stats