Barça
Esports Barça 08/03/2013

Roura: "La situació que tenim és la que és. Jo intento fer-ho bé perquè es noti poc la baixa del Tito"

El segon entrenador del Barça demana la màxima concentració en el pròxim partit de Lliga, tot i que a l'horitzó hi hagi la decisiva eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Milan

Natalia Arroyo
2 min
Jordi Roura, en la roda de premsa prèvia al Deportivo de la Corunya

BarcelonaL'eliminatòria contra el Milan a l'horitzó, dimarts, no hauria de distreure excessivament l'equip de cara al Deportivo de la Corunya, rival aquest dissabte. "Nosaltres hem d'anar partit a partit. Aquest cas no és una excepció. El partit contra el Dépor és molt important per a nosaltres, un pas endavant més cap al títol. Hem d'intentar sumar els 3 punts per mantenir l'avantatge que tenim a la Lliga, que sempre diem que és una competició molt important", ha comentat Jordi Roura en roda de premsa. Tot i així, el tècnic ha reconegut que encara han d'acabar "de concretar l'alineació".

"Aquests jugadors són molt competitius. Molt. Si no ho fossin, no haurien aconseguit el que han aconseguit. Hem tingut una setmana llarga, hem entrenat bé i amb una intensitat molt alta. Van estar tristos un parell de dies, però ara estan amb moltes ganes i animats. Veig la gent motivadíssima", ha analitzat Roura, que ha reconegut que "és una setmana important perquè hi ha molt en joc".

Sobre les opcions de Xavi de jugar contra el Milan, Roura ha demanat "uns dies per acabar de valorar el seu estat". I, en relació a la sanció de quatre partits a Víctor Valdés, l'entrenador ha reconegut que "és una baixa important" però ha preferit no valorar si són molts o pocs partits de càstig. A més, ha confessat que el cos tècnic està "encantadíssim" amb la implicació de Cesc Fàbregas, de qui ha dit que està "fent molt bona feina".

Roura ha agraït les mostres de suport de la directiva en l'última roda de premsa. "La situació que tenim és la que és. La meva feina és fer-ho el millor possible perquè es noti poc la baixa del Tito", ha comentat, reconeixent que les crítiques no l'afecten perquè assumeix les coses "amb tranquil·litat".

"Ja sabem que al Barça es tendeix a l'eufòria quan guanyes un parell de partits i al drama quan s'encadenen mals resultats –ha analitzat Roura–. I ens toca a nosaltres rebaixar l'eufòria en uns casos i calmar-nos en uns altres. Hem d'estar tranquils i tornar a trobar el nostre joc".

Preguntat per si l'equip reclama una Grada d'Animació, Roura ha confessat que "com més ambient i caliu hi hagi al Camp Nou, millor per a l'equip", però ha preferit no valorar com s'ha de gestionar el tema. "Només sé que hem de generar nosaltres aquestes ganes de donar suport als jugadors. El dia del Madrid l'afició estava molt implicada, però vam perdre".

stats